Logička priča 24 – zatvoren

Brao sam sa drveta skoro pola sata. Nisam ga probao jer nije voće, a kada sam odneo kući moja supruga je od toga napravila sok. Šta sam odneo suprugi? Šta sam brao?

PRICA JE ZATVORENA

Pravila IGRE: U doljem delu ubaci komentar, napiši e-mail, ako ga nemas upisi 123@gmail.com i ispod toga mozes napisati svoje ime, nadimak ili nesto po čemu ćeš uspeti da razlikujes svoj tekst. To znači da tvoji komentari mogu da budu i anonimni. Bitno je da se igramo. U komentaru mozes napisati pitanje, odgovor ili komentar.  Mozes poslati bezbroj komentara sve dok prica ne bude zatvorena. Kad stignem odgovoricu na svaki vas komentar. Bitno je i da procitas komentare i odgovore drugih, tako neces ponavljati pitanja……. SRECNO

Advertisements

18 thoughts on “Logička priča 24 – zatvoren

      • U unutrašnjosti javora se nalazi sok koji se sakuplja, ali se posle kuva da bi potamneo i mogao da se pije.

    • IZVINJAVAM SE…. POSTOJI SOK OD JAVORA……Javorov sirup je zaslađivač napravljen od soka nekih stabala javora. U hladnim klimatskim područjima, ovo drveće skladišti šećer u svojim korenima pre zime, i sok koji se sakuplja u proleće može se izvaditi i koncentrisati. Javorov sirup se najviše proizvodi u Kvebeku, u Kanadi. SAD je jedini drugi veliki proizvođač i vodeći potrošač.
      ALI OVO RESENJE NE MOGU DA PRIZNAM ZATO ŠTO SE OVO SKUPLJA U POSUDAMA, A NE BERE SE…. U SVAKOM SLUČAJU NEŠTO SAM NAUČIO I HVALA…..

    • MARIJA JESTE ZOVA….. ZOVA JE SAMONIKLA BILJKA KOJA RASTE KAO DRVO ZBUN…. MOZE DA BUDE VISINE I DO 5 METARA….OVAJ SOK IMA LEKOVITO SVOJSTVO…..NA ZLATIBORU POSTOJI NASELJE KOJE SE ZOVE ZOVA….. TAMO POSTOJI RANČ I NA NJEMU SLUŽE SOK OD ZOVE…..MORAM JOS DA NAPOMENEM DA SU NEKI BILI PROTIV OVOG SOKA I SMATRALI SU DA NIJE ZDRAV…. JEDNO VREME SE UOPŠTE NIJE KORISTIO… ALI SAD VIDIM DA GA IMA U PRODAJI…..

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s