Logička priča 19 – zatvorena

Miloš je bio u pustinji. Umirao je od žeđi. U rancu je imao nekoliko flašu sa mlekom. Stao je otvorio flašu i gledao u mleko. Nije zeleo da ga proba. Mleko nije bilo pokvareno. Zašto Marko nije želeo da proba mleko kad je umirao od žeđi.

IZVINJAVAM SE…. MOJOM GRESKOM SE POMINJE IME MARKO I MILOŠ….. TEUFIL JE TO PRIMETIO….. NJEMU IDE VELIKI POEN ZA OVU PRIČE…. A EVO ISPRAVKE…..PRIČA GLASI OVAKO:

Miloš je bio u pustinji. Umirao je od žeđi. U rancu je imao nekoliko flašu sa mlekom. Stao je otvorio flašu i gledao u mleko. Nije zeleo da ga proba. Mleko nije bilo pokvareno. Zašto Miloš nije želeo da proba mleko kad je umirao od žeđi.

PRICA JE ZATVORENA

Pravila IGRE: U doljem delu ubaci komentar, napiši e-mail, ako ga nemas upisi 123@gmail.com i ispod toga mozes napisati svoje ime, nadimak ili nesto po čemu ćeš uspeti da razlikujes svoj tekst. To znači da tvoji komentari mogu da budu i anonimni. Bitno je da se igramo. U komentaru mozes napisati pitanje, odgovor ili komentar.  Mozes poslati bezbroj komentara sve dok prica ne bude zatvorena. Kad stignem odgovoricu na svaki vas komentar. Bitno je i da procitas komentare i odgovore drugih, tako neces ponavljati pitanja……. SRECNO

Advertisements

29 thoughts on “Logička priča 19 – zatvorena

    • BRAVO VELJKO…. ODGOVOR JE TAČAN…. ALI SAM GA IZBRISAO ZATO STO SI TI PRVI ODGOVORIO….. DA DAMO SANSU I DRUGIMA DA POKUSAJU…. TEBI BAS ODLICNO IDU OVE LOGIČKE PRIČE……

    • NELE…. UVEK PRVU TVOJU POTUKU MORAM JA DA ODOBRIM…. SAD ĆE SVAKA TVOJA PORUKA DA BUDE PRIKAZANA AUTOMATSKI….. ODGOVOR KOJI SI DAO NIJE TAČAN….. PA I DA NE VOLI MLEKO AKO MU JE ZIVOT U PITANJU POPICE GA…… TAKO DA OVAJ ODGOVOR NIJE TACAN….

      • BIO SI UPORAN….TI SI JEDINI PROCITAO ZADATAK…… I PRIMETIO SI GRESKU…… I MORAM DA PRIZNAM…. TO JE MOJA GRESKA I OVDE JE SIGURNO TACAN ODGOVOR….. SAD CU DA PROMENIM IME U MILOS I NASTAVICEMO PRIČU….. ALI TI SI DRUGA OSOBA KOJA JE DALA TACAN… ODGOVOR…. ALI JA NISAM MISLIO NA TO…. OVO JE MOJA GRESKA….. A TI DOBIJAS POENE…..

  1. GRESKOM SU SE POMINJALA DVA RAZLIČITA IMENA…. TO NIJE BILA POENTA PRIČE…. HVALA NEMANJA…. PRIMETIO SI GRESKU I TO JE SAD ISPRAVLJENO…..

  2. Mleko je bilo u brahu ili je zelo daga ostavi za kasnije, ako je mleko bilo u brahu onda mu je bila potrebna voda da rastvori

  3. TAČNO SU ODGOVORLI VELJKO, NEMANJA-TEUFIL, MILOŠ I NARAVNO TAŠA….. MISLIM DA NISAM NIKOGA PRESKOČIO….. POSEBNU POHVALU ZASLUZUJE TEUFIL KOJI JE PRIMETIO GREŠKU U PRIČI….. OVA PRIČA JE SADA ZATVORENA I IDEMO NA NOVU PRIČU……

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s