Logička priča 17 – zatvorena

Bacio sam spoljašnost, a skuvao unutrašnjost. Pojeo sam spoljašnost, a bacio unutrašnjost. Šta je to? Šta sam skuvao? Šta sam pojeo? Ako odgovoris na bilo koje od ova tri pitanja odgovorio si na zadatak……

PRICA JE ZATVORENA

Pravila IGRE: U doljem delu ubaci komentar, napiši e-mail, ako ga nemas upisi 123@gmail.com i ispod toga mozes napisati svoje ime, nadimak ili nesto po čemu ćeš uspeti da razlikujes svoj tekst. To znači da tvoji komentari mogu da budu i anonimni. Bitno je da se igramo. U komentaru mozes napisati pitanje, odgovor ili komentar.  Mozes poslati bezbroj komentara sve dok prica ne bude zatvorena. Kad stignem odgovoricu na svaki vas komentar. Bitno je i da procitas komentare i odgovore drugih, tako neces ponavljati pitanja……. SRECNO

Advertisements

37 thoughts on “Logička priča 17 – zatvorena

  • OVO JE JEDNO OD MUGUĆIH REŠENJA….. OBICNO BUNDEVU NE KUVAMO SA ONIM DELOM UNUTRA……. PRVO OČISTIMO BUNDEVU….. PA JE TEK ONDA KUVAMO…….

  • MOGLE BI DA BUDE JABUKA…. OLJUSTIMO JE… SKUVAMO JE….POJEDEMO SPOLJASTNOST…. I BACIMO UNUTRASNOST….. MOGAO BI DA BUDE TACAN ODGOVOR…. KORU JABUKE MOZEMO DA POJEDEMO…. OVDE ONO STO BACAMO NE MOZEMO DA POJEDEMO…..

  • MAJO KAKO MOZEMO DA BACIMO UNUTRASNJOST KROMPIRA I ZBOG ČEGA BI GA BACILI….. SPILJASNOST UREDU…. ALI UNUTRASNJOST NIKAD NE BACAMO… NIJE KROMPIR…. NASTAVI MAJO DALJE DA POGADJAS…..

 1. MALA POMOĆ…. ODGOVOR JE BILJKA KOJA SE SEJE U PROLEĆE…..ZNAČI SEJE SE OVIH DANA…..POBOLJŠAVA PAMĆENJE…. VOLE JE SRCE I MOZAK….. NEPRIJATELJ JE VIRUSA….. KOJA JE TO BILJKA?

  • MOŽE BITI KUPUS…. SPOLJASNOST BACIMO DA BI GA OČISTILI…. A UNUTRAŠNJOST ISTO BACIMO… NE ZNAM TAČNO KAKO SE ZOVE TAJ UNUTRAŠNJI DEO…. ALI TAJ UNUTRAŠNJI DEO SE ISTO JEDE…. POSOLI SE… KOD OVE BILJKE NA KOJU SAM JA MISLIO NE JEDEMO SPOLJAŠNJOST, A NI UNUTRAŠNJOST…. JOS NISAM CUO DA JE TO NEKO
   JEO….. SCEPANE…. OVAJ TVOJ ODGOVOR MOZE BITI JEDAN OD TAČNIH ODGOVORA…. ALI NIJE ONO ŠTO SAM JA MISLIO… NA DOBROM SI PUTU DA DAS TACAN ODGOVOR…..

  • KOD GRASKA AJDE DA OLJUSTIMO SPOLJASNOST…. MOZEMO I DA GA SKUVAMO…. ALI KAKO DA BACIMO UNUTRAŠNJOST A POLEDEMO SPOLJASNOST…… SPANAC??? VOLIM DA JEDEM SPANAC….. ALI NE BACAMO SPOLJASNOST I UNUTRASNOST….. NASTAVI…. ALI TI I SCEPAN STE BLIU…. BAS JE VRUCE….

  • KONAČNO…. BRAVO …. JESTE KUKURUZ…… OLJUSTIS SPOLJASNOST, SKUVAS UNUTRASNOST….. POJEDES SPOLJASNOST I BACIS UNUTRASNJOST…… BRAVO VELJKO……

  • MILKA….TRENUTNO JE OTVORENA PRIČA 21 ,,,,, OVA PRIČA JE ZATVORENA A TO ZNAČI DA POSTOJI ODGOVOR PRIČE U KOMENTARIMA….NADAM SE DA CES SE IGRATI SA NAMA… VIDIMO SU U PRICI 21….

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s